Waarom is persoonlijke ontwikkeling belangrijk?

Waarom is persoonlijke ontwikkeling belangrijk?

Persoonlijke ontwikkeling is super belangrijk, vooral als jij het beste uit jezelf en je leven wilt halen. Ook als jij het beste uit jouw business wilt halen, zul je aan jezelf, je zelfverzekerdheid en je personal power moeten werken. Jij bent namelijk de drijvende kracht achter jouw bedrijf.

Gedurende je leven ben je constant jezelf aan het ontwikkelen, maar vaak onbewust. Als jij lekker in je vel zit, dan gaat het ook lekkerder in je leven en business. Vaak doe jij wellicht wel opleidingen en cursussen op het gebied van jouw expertise. Maar vergeet jij jezelf, de belangrijkste motor achter je business.

Mijn innerlijke reis van ‘wie ben ik en wat wil ik’ is begonnen op mijn 22e, gedurende de reis kwam ik er ook achter hoe je iets naar je toe kan trekken waar je naar verlangt. De combinatie van voelen, denken, doen en doorzetten is daarin heel belangrijk.

Waarom werken aan je persoonlijke ontwikkeling?
Omdat het innerlijke vrijheid, blijheid en rijkdom oplevert. Ik geloof dat jij en ik hier zijn voor een reden. Dat wij mensen hier zijn om te ontdekken, leren, groeien, stoute schoenen aan te trekken en in je eigen kracht te komen. 100% verantwoordelijk zijn voor je eigen leven, dat betekent leiding geven aan jezelf. Maar daarvoor moet je geïnspireerd worden, door het leven en door inspirators die jou aanreiken hoe jij het beste uit jezelf en het leven kan halen. Personal power en leiding nemen over jouw  leven is belangrijk, omdat jij je dan kunt focussen op wat écht belangrijk is in jouw leven. Dat kun jij onder andere ontdekken door mijn online programma’s te volgen.

Vandaag staat Feelgood Maandag in het teken van de vraag ‘Waarom is persoonlijke ontwikkeling belangrijk?’

Nu weet je de 5 stadia van persoonlijke ontwikkeling, herken je ze?

Ik ben benieuwd in welke fase jij zit en wat jij doet voor je persoonlijke ontwikkeling.

Ik kijk uit naar je reactie, schrijf het hieronder neer. Ik kijk mee, alvast bedankt.

Liefs,
Sjoukje

dewegnaarhetgevoel

8 mei start er weer een 11 weekse training DE WEG NAAR HET GEVOEL. In groepsverband begeleid ik jou in 11 weken mee naar jouw feelgood basisgevoel waar jij naar verlangt. Vanuit jouw feelgood basisgevoel kun jij doelen stellen op gevoel en makkelijker keuzes maken in jouw leven. Je leert hoe je van oude negatieve overtuigen af kan komen en nieuwe positieve feelgood gevoel er voor terug krijgt. Ook krijg je tijdens deze training mogelijkheid om vragen te stellen & krijg je twee soulssessies inclusief meditatie-healing.

estherrEsther: “Ik heb onlangs de online training ‘De weg naar het Gevoel’ gevolgd. Het unieke aan deze cursus vind ik dat je je doelen op basis van je Feelgood-gevoel gaat stellen. In plaats van de doelen SMART te maken, creëer je doelen met een gevoel! Voor het eerst in mijn leven zijn de doelen die ik heb opgesteld, echt gaan leven voor mij en word ik er warm van. Ik ben erachter gekomen dat dat voor mij de sleutel is om mijn doelstellingen te halen: SMART maken werkt niet voor mij, zolang het (Feelgood)gevoel niet kloppend is! Ik vind het knap hoe deze online training is opgebouwd. Eerst pellen we onze mindset als het ware af tot de kern. We kijken bewust naar onze oude overtuigingen, belemmeringen en angsten en we leren hoe we deze mindset kunnen opschonen. Daarna worden onze verlangens onder de loep genomen en stellen op basis van ons eigen Feelgood-gevoel onze doelen op. Bijzonder en uniek vind ik ook het feit dat Sjoukje de gave heeft om in te tunen op de energie van mensen. Na de healing tijdens Soulsession die ze gaf, kon ze ieder van ons een aantal verhelderende kernwoorden meegeven, die ons weer een stuk verder helpen op weg naar hét Gevoel. Zo mooi! Hartstikke bedankt, Sjoukje!”

Laat reactie achter