Waarom investeren in jezelf?

Waarom investeren in jezelf?

Ik merk bij veel vrouwen dat ze zichzelf nog niet waardevol genoeg vinden om voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en geluk te gaan. Misschien voel jij dat ook wel zo en vind je cursussen en coaching allemaal maar ‘duur’ of zie je nog niet de waarde in van begeleiding. Maar jij bent het waard!

Iets duur vinden of van te voren al zeggen dat je het niet kunt betalen dat klopt eigenlijk niet. De vraag is, WIL je het óf WIL je het niet. Alles kan namelijk… Ik weet nog jaren gelden dat ik een cursus intuïtieve ontwikkeling wilde gaan doen, € 300,- euro koste het voor 3 middagen. In eerste instantie vond ik het wel wat duur, maar vroeg mezelf af of ik dat mezelf waard vond en of ik het écht wilde. Ja, dit is wat ik wilde en ging sparen voor die cursus. In plaats van die leuke kleding en andere extra dingen ging ik geld hier aan besteden. Super spannend natuurlijk, want geen idee wat het me precies zou opleveren. En wow super om in te zien, dat als je écht wil het ook kan en dat zichzelf weer terug betaald. Het heeft mij zoveel inzichten opgeleverd, ik ben er als mens rijker van geworden.

Alles begint bij een brandend verlangen, een verlangen dat jij ervaart dat je diep in je hart niet gelukkig bent en dat je iets wil omdat je weet dat het je verder gaat brengen. Dat voel je diep van binnen. Je weet en voelt dat er meer uit het leven is te halen, maar je weet niet precies hoe. Daar is waar ik jou bij kan helpen, jou de juiste inspiratie, empowerment en stappen meegegeven wat voor jou belangrijk is om weer écht gelukkig, blij en jezelf te zijn.

Als jij al klant van mij bent, dan weet je dat jij je investering duizendmaal terug verdiend, want jouw feelgood leven waar jij naar verlangt is onbetaalbaar. Jij weet dat je zelf 100% verantwoordelijk mag zijn voor jouw leven.

Vorige week heb ik het met jou er over gehad waarom persoonlijke ontwikkeling belangrijk is en wat de 5 stadia zijn van persoonlijke ontwikkeling. Deze keer wil ik het met jou hebben over ‘Waarom zou je betalen voor persoonlijke ontwikkeling?’ Je kunt er namelijk voor kiezen om alles zelf uit te zoeken óf je laat je begeleiden en dit gaat je tijd, frustraties en dus ook geld opleveren. Want als jij je goed voelt over jezelf gaan de zaken ook beter!

Vandaag staat Feelgood Maandag in het teken van de vraag ‘Waarom zou je betalen voor je persoonlijke ontwikkeling?’ inclusief een tip om je waardevoller te voelen. 

Investeren in kennis betaald zich altijd terug, het verreikt je leven. Ik ben benieuwd hoe jij er nu instaat en waarom jij wel of niet zou betalen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik kijk uit naar je reactie, schrijf het hieronder neer. Ik kijk mee, alvast bedankt.

Liefs,
Sjoukje

 

2 reacties op Waarom investeren in jezelf?

 1. Angela van der Bijl schreef:

  Goeiemorgen Sjoukje,
  Als eerste wil ik je bedanken voor alle info die gewoon maar voorbij komt op Facebook. Dit doe je gratis en dat realiseer ik mij zeker, deel het Met vriendinnen en put er energie uit.
  Betalen voor persoonlijke ontwikkeling vind ik de normale zaak vd wereld. Jij (in dit geval ) levert informatie, waar jij veel tijd in hebt gestoken. Logisch dus.
  Groetjes fijne dag
  Angela

 2. Sjoukje Sjoukje schreef:

  Hi Angela, graag gedaan. En jij bedankt voor je reactie, het is ook de normaalste zaak van de wereld in mijn ogen om voor kwaliteit te betalen 🙂 Jij ook mooie dag! Liefs Sjoukje

Laat reactie achter