Succesvol ondernemen

Als je succesvol ondernemer wilt zijn en blijven, moet je vooral je focus behouden. Je moet duidelijk voor ogen hebben wat je wil en daar volledig voor gaan. Ondernemerschap is een kwestie van vallen en opstaan, maar telkens doorgaan. Het betekend ook tijd in jezelf investeren, doordat je kan bloeien en groeien. Niet alleen cursussen of workshops op het gebied van jouw expertise maar juist ook in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het belangrijk om je balans te houden tussen werk en privé. Dus laat je leven niet alleen maar bestaan uit werken en leren, maar zorg voor voldoende ontspannende momenten. Geniet van het leven en doe leuke dingen waar je energie van krijgt: lachen, vrijen, knuffelen, relaxen, sporten etc.

Wie ernaar streeft een succesvol ondernemer te zijn zou er goed aan doen onderstaande 8 tips op te volgen… Ik vind het 8 waardevolle tips, hopelijk jij ook:

(Bron plaatje: fastbusiness.com)

succesvol ondernemer

 

 

Sjouk1

Sjoukje de Haas is bedenker en eigenaresse van lifestyle Proud to be Stout. Ze is feelgood & lifestyle deskundige, schrijfster en inspirator. ‘Labels’ als Dyslexie, HSP en ADD. Als nuchtere Friezin ontdekte zij al snel haar spirituele – en stoutmoedige kant en wilde het beste uit haarzelf en het leven halen en deze ontwikkeling gunt ze iedereen. Ze ging steeds meer op haar intuïtie en wijsheid vertrouwen en durft daar nu op te vertrouwen door gewoon te doen. Het leven is een leerweg, steeds weer. Sjoukje daagt jou uit om het allerbeste uit jezelf te halen! Maak je leven spannend, trek de stoute schoenen aan en spring in het avontuur wat leven heet.

[retweet] [fb-like]

 

Laat reactie achter