Sjoukje als spreekster

Vrouwelijke power en inspiratie op jouw event

workshops fotoOp zoek naar een vrolijke positieve inspirerende invulling bij jullie vrouwennetwerk, beurs, workshopdag of seminar? Ik ben graag onderweg om vrouwen door heel Nederland en daarbuiten te inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Dat kan ook bij jouw organisatie of event dmv Proud to be Stout workshop, lezing of Bewustwordingshow. Ook kun je mij boeken als dagvoorzitter of presentatrice.

Proud to be Stout lezing of Bewustwordingshow
Ik neem het publiek interactief in 8 stappen mee in de wereld van Proud to be Stout. Je ontdekt de basis van mind- en lifestyle Proud to be Stout en hoe je deze zelf kan toepassen. Je word bewust van hoe Sexy, Talentvol, Onafhankelijk, Uniek en Trots jij bent en hoe je dat kan inzetten zowel zakelijk als privé. Je ontdekt op welke vlakken jij je als vrouw nog meer kunt ontwikkelen en lef kunt tonen. Je krijgt veel praktische tips, oefeningen en inzichten. Kortom, een boost voor je zelfvertrouwen.

Workshops  incompany
-> Hoe Proud to be Stout ben jij? (personal power, authenticiteit, zelfvertrouwen en vrouwelijkheid)
-> Proud to be Stout in Business (personal branding, zakelijk flirten en spirituele marketing)
-> Op maat gemaakte workshops

Bewustwording & Fun staat centraal.

Dagvoorzitter of presentatrice
Een event komt nog beter tot zijn recht als je de onderdelen van het programma/event met de juiste snaar aan elkaar praat. Niet alleen maar praten, maar interactief, inspirerend en het publiek enthousiast krijgen.  Geschikt voor events, beursen, seminars met vrouwen of gemengd publiek.

Sjoukje boeken?
Ik denk graag met je mee hoe Proud to be Stout in jouw concept past. Bel vrijblijvend 035-2602626 of mail naar info@proudtobestout.nl  Prijzen in overleg.

——————————————————————————————————————————

Aantal ervaringen:
anitaAnita Brinkman, Onderneemster & Bedenker Healthy Mama lifestyle. Sjoukje de Haas was de dagvoorzitter op de Healthy Mama dag 6 feb. 2014. Vanaf het begin van ons contact was Sjoukje enthousiast en gedreven, niet alleen over het concept maar ook over haar uitvoering. Energiek en verrassend heeft Sjoukje de dag geleidt en wist de bezoekers aan haar te binden. Ik houd zeker contact voor afspraken in de toekomst.”

 

Kristel timmer

Kristel Timmer – van Hout, Beursorganisator at Evenementenhal Venray: “Tijdens de beurs Zomervrouwen in Venray heeft Sjoukje de bezoekers kennis laten maken met Proud to be Stout. Met haar enthousiasme heeft ze meerder malen per dag vanaf het podium het publiek, op een zeer gemoedelijke en open manier, bewust gemaakt van hun eigen kennen en kunnen. Sjoukje is heel benaderbaar, open en enthousiast, waardoor zij een perfect boegbeeld is voor ‘Proud to be Stout’. Het was leuk te zien dat het publiek zich zo openstelde voor haar. Ook als presentatrice waren wij als organisatie erg blij met Sjoukje. Bij deze nogmaals bedankt voor alles.”

 

maartenMaarten Oomen, Directeur van Stichting SponsorWorld: ”Sjoukje heeft bij ons twee maal op een enthousiaste manier de Workshop ‘Hoe Proud to be Stout ben jij?’ verzorgd voor een groep jonge vrouwen en mannen. Sjoukje heeft humor, is meelevend, benaderbaar en creatief als het net even anders loopt dan verwacht. Kortom een aanrader op elk inspirerend event. Net even wat anders.”


tinekeTineke Huizenga, Imagostylist/Onderneemster: “
Sjoukje vind ik een sterke vrouw omdat ze haar droom werkelijkheid heeft gemaakt, een bewustwordingsshow voor de leukste vrouwen van de wereld! Echt knap van haar. Het Proud to be STOUT event in Zalen Schaaf afgelopen vrijdag was een heerlijke avond. Overal was aan gedacht, van stands met hebbedingetjes tot heerlijke lounge banken om lekker in te kletsen, een modeshow en een workshop van Sjoukje herself. Ik heb er energie van overgehouden waar ik verder mee kan. Heerlijk zulke events waar je blij van wordt!”

 

kasper kooijKasper Kooij, RadioDJ: ”Sjoukje is een super gezellige en pittige dame die ik geregeld in mijn radioshow (op Radio 2 en Radio Decibel) heb gehad; ze voelt heel goed aan wat in een uitzending werkt en hoe je publiek kunt bereiken. Kortom: een topper, heerlijk positief.”