Proud to be Stout cursus

“Ontdek mijn stap voor stap Proud to be Stout online cursus
en start vandaag nog met je eigen feelgood leven te creëren.”

Loop jij rond met de vragen: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’

In 8 weken STOUTer met de Proud to be Stout E-cursus.* 

Iedereen kan vanaf nu de basis van Proud to be Stout ontdekken en toepassen. Met veel plezier heb ik aan deze Proud to be Stout e- cursus gewerkt. In deze online cursus leer je hoe jij Proud to be Stout lifestyle in jouw leven kan toepassen. Gewoon thuis vanuit huis of onderweg lekker aan jezelf werken om het beste uit jezelf en je leven te halen, omdat jij dat verdiend.

Je word bewust van hoe Sexy, Talentvol, Onafhankelijk, Uniek en Trots jij bent en hoe je dat kan inzetten zowel zakelijk als privé. Je ontdekt op welke vlakken jij je als vrouw nog meer kunt ontwikkelen. Je leert hoe je je talenten nog meer kan inzetten, succesvoller kan zijn en hoe je je intuïtie kunt gebruiken. Verder ontdek je hoe je stoutmoedig, zelfbewust en positief in het leven kan staan en meer van het leven kan genieten.  Je krijgt veel praktische tips, oefeningen en inzichten. Kortom  een STOUT Boost voor jezelf.

Wie ik ben? Ik ben Sjoukje de Haas en Proud to be Stout. Op mijn 22e raakte ik in een depressie, vanaf toen begon mijn reis opzoek naar mezelf. Mijn ervaringen, stoutmoedigheid en feelgood gevoel zet ik nu in om vrouwen te inspireren om ook het allerbeste uit hunzelf en het leven te halen. Het leven is leuk en wij vrouwen zijn fantastisch!

Als jij je ook fantastisch wilt voelen en een start wil maken met het creëren van je eigen feelgood leven? Dan is deze 8 weekse online cursus er voor jou. Je leert om weer even terug te gaan naar de basis van ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’.

Zeg ja tegen jezelf en geef deze E-course jezelf cadeau.
In 8 weken en 8 stappen neem ik je mee in de wereld van Proud to be Stout. Durf jij?

 

roze pijlJa, ik wil deze fantastische cursus doen!

Het Proud to be Stout principe bestaat uit 8 stappen:

1) Neem 100 % verantwoordelijkheid voor je leven en wees je bewust in het hier nu
2) Wordt je eigen beste vriendin en maak van je leven een feestje
3) Voel je Sexy, sterk en vrouwelijk, laat jezelf zien
4) Gebruik je Talent, en doe dát wat je heel graag doet
5) Maak Onafhankelijk je eigen keuzes, volg je intuïtie
6) Iedereen is Uniek, maak daar gebruik van
7) Wees Trots op jezelf
8) Trek de stoute schoenen aan en durf verschil te maken

Wat brengt deze online cursus jou?

-> Bewustwording van wie je werkelijk bent
-> Bewustwording van wat jij wil in het leven
-> Meer zelfvertrouwen
-> Meer positiviteit
-> Je word bewust van hoe Sexy, Talentvol, Onafhankelijk, Uniek en Trots jij bent
-> Je creëert meer lef bij jezelf

Werkwijze:

-> Je krijgt 8 weken lang één keer per week een mail
-> Een mail bevat inspiratie, inzichten, tips en opdrachten
-> Elke week een nieuw Proud to be Stout onderwerp
-> Elke week herhaling, want het tot je nemen van nieuwe kennis is het best mogelijk middels herhaling
-> Elke week een extra feelgood tip via een persoonlijk filmpje
-> Je hoeft e-cursus niet alleen te doen, juist door het groepsproces vind je ondersteuning
-> Je start en eindigt de E-cursus met een vragenlijst, zodat je kan zien hoe STOUT je bent gegroeid
-> De E-cursus is leuk, luchtig en leerzaam

Kijk hier om week 1 van de cursus in te kijken

In oktober, november, december 2013 zijn er 3 groepen gestart met de online cursus en met succes!
Ze hebben allemaal een positieve verbetering opgemerkt in hun leven.

Binnenkort mogelijk met directe betaling via website.
Geef je nu op via info@proudtobestout.nl

Start nieuwe groep:
1 februari 2014
1 maart 2014
1 april 2014
(hierna zal deze cursus niet meer in groepsverband gestart worden)

roze pijl

Investering in jezelf in deze 2 maanden € 97,- incl BTW

(de waarde is in werkelijkheid veel hoger, omdat het je leven echt zal veranderen en dat is in geld natuurlijk niet uit te drukken. Graag wil ik dit programma voor iedereen betaalbaar houden, zodat het ook voor de mensen met een kleinere portemonnee betaalbaar is.)

Dit zijn een aantal ervaringen van deelnemers:

Diana PetersDiana Peters, werkend: ”Ik ben nu halverwege de Proud to be Stout e-cursus en ik geniet van de peptalk die ik krijg van Sjoukje, zij zet je focus weer waar die hoort te zijn… Bij jezelf! Ik kijk alweer uit naar de maandag om weer de nieuwe week te ontvangen en heb juist omdat ik meer en meer van mezelf houd mezelf ook beloofd om dit jaar zeker nog een 1 op 1 consult te gaan doen met Sjoukje. Ik was op een aantal vlakken al aardig stout , maar nog niet Proud ! Daar helpt Sjoukje mij enorm mee!”

 

ria

Ria Waelen, Yoga docente & Werkzaam in een medische sportschool: “Hoe ik eigenlijk bij Sjoukje de Haas kom, dat weet ik eigenlijk niet meer. Ik had ineens wat op Facebook van haar gelezen en gelijk viel me haar enthousiasme en spontaniteit op! Ze bood een e-cursus aan, wat me erg aansprak. Ik heb de Proud to be Stout e-cursus 8 weken online mee gedaan. En ik heb er van les 1 tot de laatste les zoveel van geleerd, dat ik mezelf mag en moet zijn! En wat ik geleerd heb van haar en natuurlijk de mede cursisten, daar ben ik heel dankbaar voor, het heeft me dieper bij m’n hart gebracht en ik heb het aangedurfd om een ding van mijn to do lijst af te werken. Mijn eigen yoga weekend gegeven en het was een groot succes. Dank je wel Sjoukje, ik ben trots op jou en dankbaar dat je een stukje met mij mijn pad wilde bewandelen.”

jolanda Jolanda Ekkel, momenteel in between jobs & vrijwilliger“Ik ben ontzettend blij dat Sjoukje op mijn pad is gekomen. Zij motiveert, inspireert en ze geeft je inzichten. Ik doe de Proud to be Stout online cursus om wat sterker in mijn schoenen te staan en trotser te zijn op mezelf. Door haar durf ik nog meer mezelf te zijn en word ik stukje bij beetje sterker en trotser. Ze is een prachtmens en ze geeft me energie!!”

 

danielle

Daniëlle Ritzen, Verzorgende. “Ik start deze week met week 6 van de Proud to be Stout e-cursus. De cursus is leerzaam. Sommige dingen weet je vaak wel maar het toepassen is net even anders. De cursus geeft ook veel inspiratie en inzichten!  Sjoukje is een sterke en krachtige vrouw die haar droom volgt. Als je ECHT verandering in je leven wilt raad ik iedereen deze cursus aan!! Ik ben dankbaar dat ik aan deze cursus mag deelnemen.”

 

 

trudi

Trudi Verhoeven: “Voordat ik aan de e-curus Proud to be Stout begon zat ik nog veilig tussen mijn opgebouwde muren. Durfde ze niet af te breken uit angst voor wat zou kunnen gaan komen of gebeuren. Dit is natuurlijk niet vol te houden want je moet het leven vol kunnen beleven. Vond het daarnaast heel lastig mijn kwetsbaarheid te laten zien aan anderen. Bij de e-curus van Sjoukje heb je geen ‘last’ van andere mensen. Je doet het zelf met inzicht, hulp en inspiratie van Sjoukje. Op deze ‘kleine, geborgen’ wijze afbreken van muren ben je na 8 weken in staat de grote ruimtelijke wereld te ervaren. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar het is een fantastisch hulpmiddel die je weer in staat stelt je in je eigen kracht/licht te zetten. Succes met jullie levenspad. Ik loop nu krachtig het mijne! Kun jij dat niet: e-cursus Proud te be Stout! DOEN!!”

roze pijlJa, ik wil deze fantastische cursus doen!*

 

 

Let op: Zodra jij de E-cursus besteld gaat er een nieuwe wereld voor je open, durf jij het aan? Maar met alleen de E-cursus te ontvangen in je mailbox kom je er niet, je zal jezelf wel moeten motiveren om daadwerkelijk stappen in je leven te maken. In 8 stappen Proud to be Stout!

Op alle diensten en producten van Proud to be Stout zijn de algemene voorwaarden van toepassing