Over sjoukje

Durf jij je hart te volgen?
Durf jij te zijn wie jij werkelijk bent?
Durf jij dat in je leven te doen wat bij je past en blij van wordt?

Over Proud to be Stout:
Proud to be Stout is dé feelgood lifestyle voor iedereen die wil leven vanuit liefde en in happiness. Het is een positieve levenswijze om vanuit stoutness je hart en intuïtie te volgen. Jezelf durven zijn en dat in je leven doen wat bij je past en blij van wordt. Het is onze missie om jou in contact te laten komen met wie jij werkelijk bent. Je angsten en onzekerheden onder ogen te zien, je negatieve denkpatroon te doorbreken en naar je innerlijke gids te luisteren. Jij kan veel meer kan dan je denkt. Jij bent fantastisch!

Om de missie te bewerkstelligen verspreidt Proud to be Stout bewustwording en inspiratie op het gebied van liefde, stoutness en happiness. Het gevolg van in aanraking komen met Proud to be Stout is een leven gaan leven vanuit ultieme vrijheid, een leven vol liefde en happiness. Afstemmen op je gevoel en handelen naar jouw innerlijke gids is de enige richtlijn.

Sta op voor wie jij werkelijk bent
Toon moed
Onderga transmissie
Uit je hoofd, in je hart
Trek de stoute schoenen aan

Over Sjoukje de Haas:
Het is mijn missie om mezelf en anderen te inspireren hoe we het beste uit onszelf en het leven kunnen halen. In contact komen met wie we werkelijk zijn en te leven vanuit liefde, stoutness en happiness.

Wat is het leven toch mooi als je dat doet waar je blij van wordt en jezelf kan zijn. Dat je loslaat wat anderen er van vinden en leeft vanuit liefde. Ik bewonder en verwonder. Het leven is mooi, dankbaar voor alles. Het is mijn leven, de grote lijnen staan al vast maar mag nog ingekleurd worden. Eerst liet ik hem vooral inkleuren door anderen, nu kleur ik hem zelf in waardoor alles veel kleurrijker en lichter is. The roadmap of stoutness & happiness is geboren, ik kies mijn eigen weg… Alleen en toch samen.

Maar dat was een tijd geleden wel anders. Als ik heel eerlijk en kwetsbaar mag zijn… Ik heb op mijn 22e zelfmoord willen plegen. Dit kwam niet door de buitenwereld (al dacht ik eerst van wel), maar dit kwam door mijn negatieve denk patroon. Mijn intuitie en het Universum hadden toen al verschillende hinst gegeven, maar mijn ego en angsten waren te groot. Ik kon de pijn die ik zelf had veroorzaakt en ervaren niet meer aan, de emoties waren veel te heftig. Ik vond mezelf verschrikkelijk, niets waard, niet goed genoeg, zag leven niet meer zitten, voelde leegte en heb een tijdje als een zombie geleefd. Achteraf zie ik het als een zegen, door die depressie wist ik dat ik niet op het juiste pad was. Alles gebeurd met een reden en alles is goed in het moment, juist ook de diepte punten in mijn leven. De tijden dat ik naar binnen gekeerd was, boos en woedend was en teleurgesteld. Maar gaandeweg leer je. Ik weet nu dat angst en onzekerheid alleen in ons hoofd bestaat, alles gezien ons hart is liefde. Er kan nog zoveel om je heen gebeuren, het is hoe je er zelf mee omgaan. En moet je me nu zien, een van de positiefste mensen van de aarde.

Ik overwon mijn angsten, leerde mijn denkpatroon te doorbreken en hoe ik mijn hart kon volgen. Sinds ik volledig voor mezelf kies, mezelf omarm wie ik ben en mijn perceptie heb veranderd, voel ik mij vrij en happy. Vanaf nu leef ik in rust, zonder te hoeven knokken en vol vrijheid, liefde en happiness. Ik gun dat iedereen. Mijn ervaringen en wijsheid deel ik nu met jou.

“There is only one person who can make you truly happy and that person is you.” ~ Sjoukje de Haas

WIL JE WETEN WAT ANDEREN OVER MIJ & PROUD TO BE STOUT ZEGGEN?
Check de Testimonials