Ervaringen

Ik kan vertellen wat ik doe, maar ik laat liever mijn tevreden klanten, ambassadeurs en toffe mensen spreken. Wat anderen zeggen over mij & Proud to be Stout:

esthervanEsther van Heteren, Eigenaresse Mevrouw de Aankoopeigenaar: “Enige tijd geleden heb ik samen met een vriendin de workshop bij Sjoukje van Proud to be Stout gevolgd. Ik dacht: ik ben best Proud to be Stout, totdat ik bij Sjoukje kwam, een lange en energieke super leuke dame. Jeetje ik was helemaal niet zo “Stout” eigenlijk. We kregen leuke en best spannende opdrachten, spannend omdat er allemaal vreemde dames bij zaten. Maar de groep was zo warm, eerlijk en gezellig dat die schaamte heel snel voorbij ging. Door Sjoukje en de hele groep gingen ik en mijn vriendin met een big smile en een berg nieuwe ideeen en energie weer op huis aan. Dames: echt een kadootje voor jezelf om met Sjoukje op welke manier dan ook in aanraking te komen!”

estherrEsther van Elk, Editor. “Ik heb onlangs de online training ‘De weg naar het Gevoel gevolgd. Het unieke aan deze cursus vind ik dat je je doelen op basis van je Feelgood-gevoel gaat stellen. In plaats van de doelen SMART te maken, creëer je doelen met een gevoel! Voor het eerst in mijn leven zijn de doelen die ik heb opgesteld, echt gaan leven voor mij en word ik er warm van. Ik ben erachter gekomen dat dat voor mij de sleutel is om mijn doelstellingen te halen: SMART maken werkt niet voor mij, zolang het (Feelgood)gevoel niet kloppend is! Ik vind het knap hoe deze online training is opgebouwd. Eerst pellen we onze mindset als het ware af tot de kern. We kijken bewust naar onze oude overtuigingen, belemmeringen en angsten en we leren hoe we deze mindset kunnen opschonen. Daarna worden onze verlangens onder de loep genomen en stellen op basis van ons eigen Feelgood-gevoel onze doelen op. Bijzonder en uniek vind ik ook het feit dat Sjoukje de gave heeft om in te tunen op de energie van mensen. Na de healing tijdens Soulsession die ze gaf, kon ze ieder van ons een aantal verhelderende kernwoorden meegeven, die ons weer een stuk verder helpen op weg naar hét Gevoel. Zo mooi! Hartstikke bedankt, Sjoukje!”

kasper kooijKasper Kooij, RadioDJ: “Sjoukje is een super gezellige en pittige dame die ik geregeld in mijn radioshow (op Radio 2 en Radio Decibel) heb gehad; ze voelt heel goed aan wat in een uitzending werkt en hoe je publiek kunt bereiken. Kortom: een topper, heerlijk positief.”

 

 

Diana PetersDiana Peters: “Ik ben nu halverwege de Proud to be Stout e-cursus en ik geniet van de peptalk die ik krijg van Sjoukje, zij zet je focus weer waar die hoort te zijn… Bij jezelf! Ik kijk alweer uit naar de maandag om weer de nieuwe week te ontvangen en heb juist omdat ik meer en meer van mezelf houd mezelf ook beloofd om dit jaar zeker nog een 1 op 1 consult te gaan doen met Sjoukje. Ik was op een aantal vlakken al aardig stout , maar nog niet Proud ! Daar helpt Sjoukje mij enorm mee!”

 

ria

Ria Waelen, Yoga docente: Hoe ik eigenlijk bij Sjoukje de Haas kom, dat weet ik eigenlijk niet meer. Ik had ineens wat op Facebook van haar gelezen en gelijk viel me haar enthousiasme en spontaniteit op! Ze bood een e-cursus aan, wat me erg aansprak. Ik heb de Proud to be Stout e-cursus 8 weken online mee gedaan. En ik heb er van les 1 tot de laatste les zoveel van geleerd, dat ik mezelf mag en moet zijn! En wat ik geleerd heb van haar en natuurlijk de mede cursisten, daar ben ik heel dankbaar voor, het heeft me dieper bij m’n hart gebracht en ik heb het aangedurfd om een ding van mijn to do lijst af te werken. Mijn eigen yoga weekend gegeven en het was een groot succes. Dank je wel Sjoukje, ik ben trots op jou en dankbaar dat je een stukje met mij mijn pad wilde bewandelen.”

FabienneFabienne de Vries, TVpresentatrice / Business Presentation & Personal Performance Coach: “In de eerste instantie is stout iets doen wat niet mag, maar in het kader van Proud to be Stout; bewust ‘iets’ voelen, je focus er op richten en het gaan waarmaken. Ik denk dat de tijdsgeest er rijp voor is; er is een grote behoefte aan bewustwording, zelfs bij de jongeren generatie en die kun je op vele manieren beoefenen. Goed initiatief.”

 

angeliqueAngelique van Cleef, Business & Marketing Coach. De cursus ‘Op weg naar mijn gevoel’ heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik heb tijdens de cursus belangrijke beslissingen durven nemen die heel goed hebben uitgepakt. Er zijn nieuwe mooie mensen in mijn leven gekomen, waar ik erg blij mee ben. En ik heb meer duidelijkheid gekregen over de waarden die bij mij passen en waar ik mijn leven naar in wil richten; over mijn Feel Goed gevoelens die mij sturen bij het maken van beslissingen en over de doelen die ik wil nastreven. Ook de bijbehorende healing tijdens de Soul Session maakte veel los. Ik kan niet anders zeggen dan: ik had deze cursus voor geen goud willen missen! Dankjewel, Sjoukje!”

 

jolanda Jolanda Ekkel “Ik ben ontzettend blij dat Sjoukje op mijn pad is gekomen. Zij motiveert, inspireert en ze geeft je inzichten. Ik doe de Proud to be Stout online cursus om wat sterker in mijn schoenen te staan en trotser te zijn op mezelf. Door haar durf ik nog meer mezelf te zijn en word ik stukje bij beetje sterker en trotser. Ze is een prachtmens en ze geeft me energie!!”

 

Kristel timmer

Kristel Timmer – van Hout, Beursorganisator at Evenementenhal Venray: “Tijdens de beurs Zomervrouwen in Venray heeft Sjoukje de bezoekers kennis laten maken met Proud to be Stout. Met haar enthousiasme heeft ze meerder malen per dag vanaf het podium het publiek, op een zeer gemoedelijke en open manier, bewust gemaakt van hun eigen kennen en kunnen. Sjoukje is heel benaderbaar, open en enthousiast, waardoor zij een perfect boegbeeld is voor ‘Proud to be Stout’. Het was leuk te zien dat het publiek zich zo openstelde voor haar. Ook als presentatrice waren wij als organisatie erg blij met Sjoukje. Bij deze nogmaals bedankt voor alles.”  

 

sanneSanne Kraaijkamp, Styliste/ Visagiste/ TVpresentatrice : “Ik vind Proud to be Stout een goed initiatief. Vrouwen moeten vooral voor zichzelf op komen en laat maar zien dat je er bent. Liever een succesvolle stoute vrouw dan ingesuft en stoffig op de bank. Je leeft maar één keer dus Carpe Diem!”

 

 

Debbie WassinkDebbie Wassink, Eigenaresse Meisjehip.nl: “Ik volg sinds een tijdje Proud to be Stout en ben er zeer over te spreken. Positief, Vrouwelijk, Sprankelend en Krachtige energie en dat hebben we als vrouw soms net eventjes nodig!”

 

 

sandySandy Korver, LIEFstyle coach: STOUT… het nieuwe LIEF voor jezelf? Ik moest wel even goed lezen wat “Proud to be Stout” inhield, toen ik de uitnodiging voor de lancering van dit (zo bleek) mooie concept kreeg. Al snel merkte ik, dat ik mij – als LIEFstyle coach – prima kan vinden in de vertaling van “STOUT”: sexy, talentvol, onafhankelijk, uniek en trots! Kijk, er zijn tegenwoordig diverse lifestyle concepten voor de moderne zelfbewuste vrouw, en wat mij betreft bijten die elkaar totaal niet. Ik zie het eerder als een mooie aanvulling, en het belangrijkste vind ik dat je als vrouw, dát eruit haalt wat jou aanspreekt en waar jij iets mee kunt. Uiteindelijk hebben we – denk ik – allemaal hetzelfde voor ogen: vrouwen die blij, vrij en krachtig in het leven staan. Dank je wel Sjoukje, voor een leuke middag, met allemaal prachtige vrouwen!”

roosRoos Haase, schrijfster en initiatiefneemster stichting Warme Jjas: “Sjoukje is een echt mensenmens! Ik ben er trots op dat ik haar mocht leren kennen en ontmoeten tijdens haar workshop Proud to be Stout. Ze is een bron van inspiratie voor velen, dank hier voor. Ga zo door!”

 

 

tinekeTineke Huizenga, Imagostylist/Onderneemster: “Sjoukje vind ik een sterke vrouw omdat ze haar droom werkelijkheid heeft gemaakt, een show voor en voor de leukste vrouwen van de wereld! Echt knap van haar. Het Proud to be STOUT event in Zalen Schaaf afgelopen vrijdag was een heerlijke avond. Overal was aan gedacht, van stands met hebbedingetjes tot heerlijke lounge banken om lekker in te kletsen, een modeshow en een workshop van Sjoukje herself. Ik heb er energie van overgehouden waar ik verder mee kan. Heerlijk zulke events waar je blij van wordt!”

 

maartenMaarten Oomen, Directeur van Stichting SponsorWorld: “Sjoukje heeft bij ons twee maal op een enthousiaste manier de Workshop ‘Hoe Proud to be Stout ben jij?’ verzorgd voor een groep jonge vrouwen en mannen. Sjoukje heeft humor, is meelevend, benaderbaar en creatief als het net even anders loopt dan verwacht. Kortom een aanrader op elk inspirerend event. Net even wat anders.”

 

jacquelineJacqueline Polman: “Ik heb Sjoukje leren kennen op beurs Zomervrouwen waar zij op het podium sprak. Ik was zeer onder de indruk van haar. Ik heb zelfs op het podium met haar gestaan wat mij een enorme kick gaf, dat durfde ik eerder nooit. Ik haal veel positieve kracht uit haar 1 op 1 consulten, de Proud to be Stout e-cursus en de dagelijkse peptalk op Facebook. Ik hou nu meer van mezelf, durf voor mezelf te kiezen en durf meer te doen wat ik zelf wil. Sjoukje de Haas is echt een top mens.”

 

nadiaNadia Chafia, Analist Specifieke Taken & Danseres: “Ik heb een zeer goede indruk van de Proud to be Stout Lifestyle! Ik ben bij de lancering geweest en de ontvangst was supergoed, de taart was prachtig en de bubbels heerlijk. Sjoukje’s presentatie was duidelijk, inspirerend en helder. Verweven met mooie filmpjes en slogans! Haar enthousiasme komt echt over en ze zorgt ervoor dat vrouwen zich bewust worden van hun vrouwelijkheid en stoute kanten! M’n complimenten!

 

edithEdith Roerhorst, Eigenaar zeepgeschenkjes.nl : “Alleen al van de naam wordt een mens vrolijk, nog los van de leuke berichten die ik op Facebook voorbij zie komen. Sjoukje is iemand met een gave en die gebruikt ze niet alleen voor commerciële doeleinden, ze geeft ook veel waardevolle gratis inspiratie en persoonlijk advies en inzichten via social media en haar website. Wat Sjoukje intuïtief over mij persoonlijk zegt, klopt altijd! Ik bewonder haar gave en gift aan de wereld, waren er maar meer zoals zij.”

 

 

mathildeMathilde Schoneveld, Shiatsutherapeut: “Sjoukje is een aantal jaren bij mij in de shiatsu praktijk geweest. Ik zag gelijk al dat zij een bijzonder spirituele vrouw is. Haar durf, inzet en vooral ook moed om haar eigen weg te gaan maakte grote indruk op mij. Op zo’n jonge leeftijd al zo vol vertrouwen in het leven. Numerologisch is zij een 1 en dat wijst op ondernemingstalenten. Ook in staat om de leiding te nemen en te inspireren. Ik beveel haar cursussen zeer aan, je krijgt zeker waar voor je geld. Heel geschikt voor jonge mensen, maar ook 40-plussers kan ze zeker inspireren. Ver vooruit op haar leeftijd. “

 

nicoleNicole Bus, Eigenaresse tekstbureau Blond & Lef: “Ik heb Sjoukje leren kennen als een spontane, lieve vrouw met passie voor haar vak. Lifestyle ‘Proud to be Stout’ is haar op het lijf geschreven. Sjoukje laat vrouwen zien dat een vrouw ‘Stout’ mag zijn: Sexy, Onafhankelijk, Uniek en Trots. Als geen ander is zij in staat dit gevoel aan vrouwen over te brengen. Daar mag ze echt super trots op zijn!”

 

trudi

Trudi Verhoeven: “Voordat ik aan de e-curus Proud to be Stout begon zat ik nog veilig tussen mijn opgebouwde muren. Durfde ze niet af te breken uit angst voor wat zou kunnen gaan komen of gebeuren. Dit is natuurlijk niet vol te houden want je moet het leven vol kunnen beleven. Vond het daarnaast heel lastig mijn kwetsbaarheid te laten zien aan anderen. Bij de e-curus van Sjoukje heb je geen ‘last’ van andere mensen. Je doet het zelf met inzicht, hulp en inspiratie van Sjoukje. Op deze ‘kleine, geborgen’ wijze afbreken van muren ben je na 8 weken in staat de grote ruimtelijke wereld te ervaren. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar het is een fantastisch hulpmiddel die je weer in staat stelt je in je eigen kracht/licht te zetten. Succes met jullie levenspad. Ik loop nu krachtig het mijne! Kun jij dat niet: e-cursus Proud te be Stout! DOEN!!”

 

marjaMarja Toom, Afdelings assistent. “Ik heb de Proud to be Stout e-cursus gevolgd en daar heb ik veel inzicht door gekregen. Ik had daarvoor eigenlijk alleen maar gewerkt aan mijn verleden en niet veel aan het heden of mijn toekomst. Dit was mijn kans. Ik heb er veel van geleerd en pas het toe in mijn leven. Ik liep in een aantal dingen vast en daar heeft Sjoukje mij enorm mee geholpen tijdens de lifecoachsessies. Daarin heeft zij me in die gesprekken echt geraakt en me laten inzien dat ik wel talent en dat ik wél gevoel heb. En dat waren twee van mijn grootste overtuigingen over mezelf, ik dacht dat ik dat niet had. Verder heb ik geleerd dat ik zelf 100% verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven en dat ik zelf stappen moet ondernemen als ik het anders wil. Ik bepaal wat er gebeurd en hoe het loopt. Ik heb mijn doelen en thema’s voor 2014 samen met Sjoukje gemaakt. Ze is een bijzondere vrouw met haar hart op de juiste plaats. Het begin van mijn Proud to be Stout zijn is er!”

 

anitaAnita Brinkman, Onderneemster & Bedenker Healthy Mama lifestyle. Sjoukje de Haas was de dagvoorzitter op de Healthy Mama dag 6 feb. 2014. Vanaf het begin van ons contact was Sjoukje enthousiast en gedreven, niet alleen over het concept maar ook over haar uitvoering. Energiek en verrassend heeft Sjoukje de dag geleidt en wist de bezoekers aan haar te binden. Ik houd zeker contact voor afspraken in de toekomst.”