Op 1 april 2 jarig bestaan & 50% korting

Op 1 april 2 jarig bestaan & 50% korting

Het is 1 april, de dag van de grapjes. Maar het staat voor mij voor iets speciaals.

In december 2011 deed ik een ‘Life Purpose’ om mijn levensdoel te bepalen. Daarbij ging ik uit van 3 vertrekpunten: mijn Talenten, mijn Passies en mijn Boosheid (mijn drive). Vanuit daar kwam ik tot de kern en kwamen we op een antwoord waarin ook mijn stoute kant naar voren kwam. Ik liet het op mijn inwerken, ging naar bed… en ineens had ik het: Proud to be Stout! Een lifestyle voor vrouwen.Dit omvat alles wat ik ben, wat ik ooit geleerd/gestudeerd heb & wat ik wil uitdragen naar buiten toe.

Ik wilde ergens rond april 2012 een datum prikken en heb gekozen voor 1 april. Niet alleen omdat ik dat een grappige datum vond, maar ook om andere reden. Ik wilde namelijk dat de officiële startdatum van Proud to be Stout een 1 zou zijn (1+0+4+2+0+1+2=10 1+0=1). Dit heeft te maken met nummerologie. Omdat ik zelf een 1 ben (21-05-1982) en dat betekent o.a. eigenzinnig, krachtig, spontaan, leergierig, positief en onafhankelijk. Maar een 1 staat ook voor ‘vernieuwing’, vandaar deze mooie datum voor de start. Bijzonder vond ik dat er tijdens de opening waar ik mijn 1e Proud to be Stout workshop gaf 27 dames aanwezig waren plus mezelf, dus 28 personen in totaal. Je raad het al: 2+8=10 is weer een 1. Ach, het is een kleinigheidje. Maar dit was even een achterliggende gedachte achter de startdatum. En super!

Vandaag bestaat mijn bedrijf al weer 2 jaar en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan. Zoveel ondernemende vrouwen al geïnspireerd, empowerd en begeleid om hun eigen feelgood leven te creëren. Het worden er alleen maar meer! Ik wil Nederlandstalige vrouwen en de rest van de wereld (ja ik ben al internationaal bezig, maar wordt het in toekomst nog meer) laten inzien dat ze veel meer zijn en kunnen dan dat ze denken. Maar ook dat werken aan je persoonlijke ontwikkeling niets engs is, het hoort bij het leven. In Amerika en Engeland is het heel normaal, hier soms nog een taboe. Ook is betalen voor je persoonlijke ontwikkeling heel normaal, jij bent het namelijk waard! Mits je een doorzetter bent en het allerbeste uit jezelf en je leven wil halen. Je moet er klaar mee zijn, om er klaar voor te zijn…

Ik wil het samen met jullie vieren met een leuk idee. De prijs van de online cursussen deel ik door 2, ik betaal de ene helft en jij de andere.

Met andere woorden 50% korting op mijn online cursussen! Ook als je een kort consult van 30 – 45 minuten boekt, krijg je nu 50% korting. De actie is alleen vandaag 1 april geldig, nee geen grapje.

Extra:
Vanavond 20.00 uur gratis webinar ’11 strategieën voor een Proud to be Stout leven 
 Meld je snel aan!

Proost! En tot snel in een van mijn cursussen en/of 1 op 1 consult.

Liefs Sjoukje

Wat zeggen anderen over mij & Proudto be Stout? -> Check het hier 

 

 

Laat reactie achter