Lustopwekkende pil voor vrouwen…

image

Die vijver van wanhoop waar je als man al jaren in bent ondergedompeld, omdat alle hoop op enige vorm van romantiek verkeken is, blijkt ineens niet meer zo diep te zijn. Sterker nog de bodem zou wel eens in zicht kunnen zijn. De tijd waarbij het voorheen nog nodig was om energie in je relatie te steken, je vrouw aandacht te geven en naar haar te luisteren is voorbij. We zijn op weg naar een nieuw tijdperk. Een periode die je als zwaar verwaarloosde man goed moet benutten om als de sodemieter het struikgewas onder het afdakje te transformeren in een weelderig bosje, want het zou zo maar kunnen dat het plantje binnenkort weer eens water krijgt.

Nog één laatste testfase en als daarvan de resultaten positief zijn bevonden is over enkele maanden de lustopwekkende pil voor vrouwen verkrijgbaar bij de apotheek. Volgens de uitvinder een doorbraak gezien één op de vijf vrouwen worstelt met lustgevoelens.

Wat is de norm wat betreft te weinig lustgevoelens vraag ik mij dan meteen af, gezien dit toch heel persoons gebonden is? Volkomen logisch dat na een huwelijk van dertig jaar de rek er een beetje uit is. De gedachte achter de uitvinding van dit nieuwe ‘wondermiddel’ gaat niet zo zeer uit naar het ophogen van de frequentie, maar naar het tijdelijk herstellen van het totale gebrek aan lust. Indien het libido rond het vriespunt schommelt heeft de oorzaak vaak met veel meer facetten in een relatie te maken.

Ik zie vier type echtparen:
1) De internet junks, deze zijn besmet met het virituele virus en communiceren uitsluitend via wifi. Doordat ze hun hele bestaan zoveel mogelijk managen via een app leven zij volledig langs elkaar heen. Dit alles doordat ze niks willen missen van de ‘buitenwereld’. Deze types zijn ’s avonds te herkennen aan een donkere woonkamer en verlichte onderkin.
2) De beroeps zeikerds. In het stadium van verliefdheid nog de positiviteitsgoeroes ten top, maar zijn met de jaren getransformeerd van onweerstaanbaar naar onuitstaanbaar.
3) De natte speurneus. Deze padvinder heeft weinig tot geen eetlust in eigen keuken, maar krijgt geen genoeg van de toetjes elders.
4) De liflafjes. Tijdens het ja-woord nog door een ringetje te halen dat ondertussen een hoepel is geworden. Motto; waarom zou ik ook nog maar iets aan mijn uiterlijk doen, ik ben toch al getrouwd. Deze variant merkt het direct op als er taart in de koelkast staat, maar ontgaat het volkomen dat je al drie weken een bril draagt.

Seksuologe Goedele Liekens omarmt de pil en verklaart in interviews dat die relaties zal redden. Viagra heeft zich inmiddels al bewezen voor de man die zijn vrouw niet meer spontaan kan begroeten met een staande ovatie.. maar is deze lustpil niet typisch een gevalletje van een ander het opknap werk te laten doen in dit geval de farmaceutische industrie?
Ja jottum laten we wekelijks, mits de drukke agenda het toelaat de reden waardoor het libido is afgenomen gemakzuchtig weg slikken en elkaar weer eens als wilde dieren te pakken nemen tijdens het happy hour. Hij blij, zij blij en als bonus alle hoeken van het huis weer stof vrij.

De lustopwekker moet ruim van te voren ingenomen worden, want de pil heeft drie tot vijf uur nodig om in te werken. Van enige spontaniteit is toch al jaren geen sprake meer dus dan maken die paar uur ook niet meer uit. Zodra je niet meer rechtop kan zitten, maar van de bank begint te glijden weet je dat de pil zijn werk doet. Ik zie het al helemaal voor me….
Man en vrouw leven al jaren onder één dak als broer en zus. De gewenning van het ontbreken van enige vorm van intimiteit is er langzaam ingeslopen.
Man staat na een drukke werkdag vol vergaderingen in de file op weg naar huis. Hij heeft honger en ligt in gedachten al zappend op de bank bij te komen van deze hectische dag. Dan belt zijn vrouw. “Schat ik weet dat het spitsuur is en dat je in de file staat, maar zou je als uitzondering vanavond de vluchtstrook willen nemen? Mijn pil begint namelijk te werken en ik ben bang dat ik de pizzabezorger straks met brommer en al de gang in sleur voor een ritje.”

Enige tijd na inname blijkt de hoeveelheid testosteron aanzienlijk toe te nemen. Wat zijn de consequenties voor de vrouw bij regelmatig gebruik? Het zou toch behoorlijk teleurstellend zijn als je op seksueel gebied eindelijk weer naar elkaar toe groeit en dan als vrouw tot de ontdekking komt dat je een stoppelbaardje krijgt. Een grotere erectiedoder is er niet!

Wat vind jij?

Sandra Volkersz

 

Laat reactie achter