Hoe word je gelukkig?

Hoe word je gelukkig?

Veel ondernemende vrouwen zijn nog niet écht gelukkig, ze hebben het gevoel dat ze iets missen in hun leven. Wellicht herken je dat? Wellicht ben jij te perfectionistisch of weet je niet goed wat jou werkelijk gelukkig maakt.

Het belangrijkste van gelukkig zijn is dat jij een goed gevoel over jezelf en je leven hebt. Iedereen wil gelukkig zijn, maar voor iedereen is gelukkig zijn weer anders. Gelukkig zijn, betekend een bepaald blij gevoel ervaren in jezelf. En als het aankomt op het creëren van jouw feelgood leven, jagen de meesten hun doelen en dromen na zonder te genieten van de reis richting de eindbestemming. Überhaupt hebben velen er nooit echt bij stil gestaan waarom ze doen wat ze doen en wat het gemakkelijker maakt om doelen en dromen te bereiken. Het gaat allemaal om het gevoel. Vanuit jouw feelgood gevoel waar jij naar verlangt kun jij doelen stellen om ze vervolgens met gemak waar te kunnen maken…

Alles begint bij een brandend verlangen, een verlangen dat jij ervaart dat je diep in je hart niet werkelijk gelukkig bent en dat je iets wil omdat je weet dat het je verder gaat brengen. Dat voel je diep van binnen. Je weet en voelt dat er meer uit het leven is te halen, maar je weet niet precies hoe. Daar is waar ik jou bij kan helpen, jou de juiste inspiratie, empowerment en stappen meegegeven wat voor jou belangrijk is om weer écht gelukkig, blij en jezelf te zijn.

Als jij al klant van mij bent, dan weet je dat jij je investering duizendmaal terug verdiend, want jouw feelgood leven waar jij naar verlangt is onbetaalbaar. Jij weet dat je zelf 100% verantwoordelijk mag zijn voor jouw leven.

Vandaag staat Feelgood Maandag in het teken van de vraag ‘Hoe word je gelukkig?’ 

De vragen die jij jezelf kan stellen zijn:
1) Wat is gelukkig zijn voor jou?
2) Wat voor gevoel is gelukkig zijn?

Ik kijk uit naar je reactie en jouw antwoorden op bovenstaande vragen, schrijf het hieronder neer. Ik kijk mee, alvast bedankt.

Liefs,
Sjoukje

 

Laat reactie achter