Het toilet als inspiratiebron

Het toilet als inspiratiebron

Wist jij dat jij de beste ideeën kan krijgen op het toilet, onder de douche, op bed en als jij blokje omloopt?
Wellicht herken je het, maar misschien ook niet. Ik vind het heerlijk om elke dag lekker uitgebreid te douchen, dans en zing ik ondertussen mee met mijn feelgood muziek en ploppen er ondertussen ideeën op. Ook als ik even vast loop in mijn creativiteit ga ik even volledig wat anders doen of ga gewoon even de deur uit. Doordat ik om mij heen kijk en niet bewust bezig ben krijgen mijn gedachten weer rust en kan mijn buikgevoel weer tot mij spreken.

Zo kreeg ik vorige week weer een super gaaf idee op het toilet en dit keer over het 2 jarig bestaan van Proud to be Stout. Morgen is het zover, dan bestaat mijn bedrijf al weer 2 jaar en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan. Hier begon het allemaal. Ik wil het samen met jullie vieren met een leuk idee. De prijs van de online cursussen deel ik door 2, ik betaal de ene helft en jij de andere. Met andere woorden 50% korting! Maar morgen stuur ik je daar een mail voor. De actie is alleen morgen 1 april geldig, nee geen grapje.

Vandaag staat Feelgood Maandag in het teken van de vraag ‘Hoe ziet Sjoukje haar toilet er uit en wat doet zij daar?’

 

Kortom, het toilet kent 3 behoeftes:
1) Je doet je behoefte daar, die je lichaam niet meer nodig heeft hihi
2) Je komt even letterlijk tot rust en blijft gewoon nog even extra lang zitten, omdat het jouw momentje van rust is. Niemand om je heen, heerlijk.
3) Je kunt inspiratie en ideeën opdoen. Vooral als je toilet inspirerende teksten en feelgood gevoel geeft, komt je inspiratie nog eerder.

Ik ben benieuwd hoe jouw toilet eruit ziet. En wat voor super idee of inspiratie heb jij ooit op de toilet gehad?

Ik kijk uit naar je reactie, schrijf het hieronder neer. Ik kijk mee, alvast bedankt.

Liefs,
Sjoukje

Ps Ik geef morgen, 1 april, gratis webinar ’11 strategieën voor een Proud to be Stout leven’.Hoe haal jij het allerbeste uit jezelf en jouw leven? Ik vertel het jou met praktische tips, inspiratie en empowerment. Schrijf je HIER gratis in.  Ook geef ik tijdens dit webinar aan één van de deelnemers één van mijn succesvolle cursussen weg! Wie jarig is trakteert, zo zie je maar…

2 jaar

2 reacties op Het toilet als inspiratiebron

  1. MarJa Jansen schreef:

    Hallo Sjoukje,goed om weer even te horen dat we onze rust en inspiratiemomenten zelf kiezen. Onszelf ontlasten toch? Hihi dat kan dus dubbel op de toilet.natuurlijk is mijn toilet ook gewoon een leuk kamertje met inspiratie voor culturele uitstapjes, mooie spreuken, wat boeken tijdschriften en mooie kunstkalender. Tip: maak enkele houten wasknijpers met een schroefje vast aan de wand en je hebt handige mogelijkheden om een filmhuiskalender, mooie kaarten oid op te hangen.

Laat reactie achter